Afspraak maken? Stuur me een mail.

Naam *
Naam

Borneokade 187
Amsterdam

+31624242782

In Tune is een massage praktijk in Amsterdam Oost Zeeburg, op het Borneo eiland in het Oosterlijk Havengebied. Bij in Tune kan je terecht voor Holistische- en sportmassages, Massagetherapie, Guasha, Cupping. 

IMG_0320.JPG

In Tune Massagepraktijk Amsterdam Oost massagemenu

In Tune is een massagepraktijk voor verschillende massages. Zoals Holistische Massage, Massagetherapie, Cupping, Sportmassage, Guasha massage, Deep Tissue massage, meditatieve massage die ontspanning geven en rust brengen. Voor ieder tijdsbestek is er wel een massage. en geeft ook massages op maat. In Tune is gehuisvest op de Borneokade 187 in het Oostelijk havengebied gelegen in Amsterdam oost Zeeburg.

Fertiliteit, infertiliteit, endometriose, PCOS, vervroegde overgang, overgang, menopauze, ivf, icsi, IVF, ICSI, ki, KI, IUI, fertiliteitspoli, genealoog, eicellen, traag zaad, verminderde fertiliteit, mannelijke fertiliteit, vrouwelijke fertiliteit, mannelijke infertiliteit, vrouwelijke infertiliteit, overgangsklachten, cysten, menstruatie, menstuatiepijnen.

Natasja gaf een deep tissue massage. De aanraking voelde heel zacht en teder terwijl er zo veel kracht in zat.
— Lisette van Elst
 

Massagemenu

In Tune Fertiliteitsmassage

Massage gericht op vrouwen met een kinderwens en ondersteunend in alle fasen van vrouwelijke vruchtbaarheid. Ter voorbereiding van een zwangerschap, optimalisatie vruchtbaarheid bij een vruchtbaarheidsbehandeling
(KI, IUI, IVF, ICSI) en ter verzachting van overgangsklachten.

Eerste consult 2 uur EUR 105,00
Behandeling 1,5 uur EUR 80,00
3 Behandelingen EUR 225,00
6 Behandelingen EUR 425,00

 

In Tune Cupping Massage

Cupping massage is vergelijkbaar met een deep tissue massage en kunnen op verschillende lichaamsdelen worden toegepast. Cupping is pijnloos, lost verklevingen op, stimuleert de bloedsomloop en creëert ruimte.

40 minuten EUR 40,00

 

Total In Tune Massage

Zoek je meer dan alleen ontspanning? Dan kan er ook een behandelplan op maat worden samengesteld. Het gaat hier dan meestal om meerdere massages, van verschillende duur.

5 massages  EUR 300,00
8 massages  EUR 450,00
10 massages EUR 550,00

 

In Tune Holistische Massage

Holistische, ritmische en meditatieve massage.
Zorgt voor innerlijke rust, ontspanning en een groter lichaamsbewustzijn.

75 minuten EUR 65,00
(Inclusief guasha en/of cupping 75,00)

 

In Tune Guasha Massage

Massage voor gezicht, hoofdhuid en nek met behulp van een guasha steen. Vastzittende afvalstoffen worden vrijgemaakt en door het lichaam zelf afgevoerd. Bijkomend voordeel, guasha vermindert haaruitval en rimpels.

40 minuten EUR 40,00

 

Snel In Tune Massage

Met uitzondering van cupping en guasha, kunnen alle behandelingen ook korter worden ingepland. De massage zal dan meer toegespitst worden op lichaamsdelen.

60 minuten EUR 55,00
45 minuten EUR 45,00
30 minuten EUR 35,00

 

Afspraak maken?

Naam *
Naam